• Productie: ‘Change the Inevitable’
  • Opdrachtgever: BrabantDC
  • Doel: Promotie van het Creativity World Forum (CWF) 2019 in Brabant.
  • Doelgroep: Iedereen met een grote invloed in hun omgeving uit de sectoren kunst, bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs.
  • Hoe ingezet: Première tijdens de sluitingsceremonie van het Creativity World Forum 2018 in Antwerpen, Presentaties op bijeenkomsten van betrokkenen en belanghebbende van het CWF. Website BrabantDC en CWF2019 en op diverse social media kanalen.
  • Talen: 

Dit verhaal is een teaser voor het Creativity World Forum 2019 (CWF2019) in Brabant, voor het eerst vertoond tijdens de slotceremonie van het Creativity World Forum 2018 in Antwerpen. Op dit forum komen ongeveer 1500 mensen uit de 11 meest creatieve en innovatieve regio’s ter wereld bijeen om kennis en ervaringen te delen via keynote-lezingen en workshops. Focus is om dit sectoroverschrijdend te doen, zodat er oplossingen voor uitdagingen worden gevonden op het snijvlak van kunst, creativiteit, bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Voor de productie van dit CWF2019-verhaal hebben we ook al deze sectoren in ons productieteam opgenomen. Daarom is er een lange aftiteling toegevoegd. Voor het CWF2019 heeft de organisatie in Brabant de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (de Sustainable Development Goals / SDG’s) als thema gekozen en het was onze uitdaging om iedereen aan te sporen het onvermijdelijke op duurzaamheid te komen veranderen. We hebben een concept ontwikkeld waarin een jong meisje in retro-perspectief alle bezoekers bedankt voor hun aanwezigheid en bijdrage op het CWF2019 voor een betere wereld waarin ze leeft.