• Opdrachtgever: SiNTLUCAS
  • Doel: Een verhaal dat op indrukwekkende en creatieve wijze laat zien waar het SiNTLUCAS voor staat en dat het voorop loopt in creatieve ontwikkelingen. Het verhaal is een trigger om meer te willen weten van het SiNTLUCAS.
  • Doelgroep: Bedrijven in de regio, partners, studenten, medewerkers.
  • Hoe ingezet: Online, via de website en via social media.

Deze productie won de Gold Medal NewYork Festivals World’s Best TV & Film en de 1e prijs ‘De Bonk’ in de categorie Beeldcommunicatie. Het juryrapport:
“Deze Bonk is voor een inzending die je pakt en niet meer loslaat. Die een bijzonder potentieel in mensen activeert, ze enthousiast maakt en ze meeneemt naar een wereld vol kansen. Je voelt het ruwe talent en die bijzondere creatieve vibe in ieder prachtig shot. De video is helemaal van deze tijd en volledig in tune met de doelgroep waarvoor hij is gemaakt. En dat dankzij een slimme aanpak, waardoor het glashelder is wat de doelgroep beweegt en hoe je ze voor jouw merk laat kiezen. What you see, is what you get, geen holle kreten maar 100% authenticiteit door de hele film heen”.
– Claudia Langner, Brand Manager Jumbo Supermarkten en woordvoerder vakjury communicatieprijs Brabant

Daarnaast won deze productie de tweede prijs tijdens de Avond van de Opdrachtfilm / Gouden Reiger 2019. Het jurycommentaar:
Een indrukwekkende video, die de aandacht meer dan vasthoudt. Hoe anders zou de onderwijswereld er uit zien als iedere school wat beter na zou denken over hun eigen profilering. Na het zien van deze video wil iedere jongere met creatieve aspiraties naar het SiNTLUCAS, is de overtuiging van de jury. De samenwerking met de (ex)studenten van de school bij de productie van de video maakt dat gevoel alleen maar sterker en zorgt voor een breed draagvlak binnen de school. Zo is de video een instant ‘deelsucces’ op sociale media. Prachtig gemaakt, kunstzinnig, creatief en zeer effectief!
Amsterdam, 1 november 2019